Hotel Garden 3*


Hotel Garden 3*


Aparthotel je smešten u starom centru Boroveca, u predivnom prirodnom okruženju sa borovom šumom i udaljen je 400 m od ski lifta.
Smeštaj: Hotelski kompleks se prostire na 30.000 m2 i sastoji se iz tri međusobno povezana objekta. Raspolaže sa 40 studija i 70 apartmana.
Studio za 2 osobe (40 m2): francuski ležaj, opremljena kuhinja, LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, balkon.
Jednosobni apartman za 2-4 osobe (50-60 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja, SAT TV, kupatilo sa kadom, balkon.
Dvosobni apartman za 4-6 osoba (65-70 m2): dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja, SAT TV, kupatilo sa kadom, balkon.
Sadržaj hotela: lift, lobi bar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, đakuzi, masaže, doktor, parking.
Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena
Usluga: Najam


Cene su po osobi dnevno u €

POPUSTI:
-10% za rezervacije do 15.10
7=6, 14=12 važi za period boravka 01.12-17.12, 18.12-25.12, 04.01-15.01 i za dolaske posle 05.03
POPUSTI SE MEDJUSOBNO NE MOGU KOMBINOVATI
CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena.
POPUSTI:
Studio 1/2 – Maksimum dve osobe.
Apartman 1/2+2 – U pratnji dve odrasle osobe prvo dete 2-13god. besplatno, drugo dete 2-13 god. ima 90% popusta.
– Treća i četvrta osoba imaju po 50% popusta.
Apartman 1/4+2 – Minimum četiri punoplatežne osobe.
– U pratnji četiri odrasle osobe prvo dete 2-13god. besplatno, drugo dete 2-13 god. ima 90% popusta.
– Peta i šesta osoba imaju po 50% popusta.
– Maksimum četiri odrasle osobe+dvoje dece, pet odraslih osoba+dete ili šest odraslih osoba.

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, economy – manja soba od standardne ili u potkrovlju, low cost – soba u prizemlju ili na potkrovlju, family, large, suite – veća soba od standardne, junior suite – odvojena spavaća soba, studio – soba sa kuhinjskom nišom, app – apartman, BB – noćenje sa doručkom, HB – polupansion (doručak/večera), RO – najam. U svim hotelima: (doručak/ručak/večera: samoposluživanje/meni – izbor više jela ili klasično usluživanje).


PROGRAM PUTOVANJA:

 1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
 2. – 7. dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
 3. dan / Poslednji dan – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:                                             

– Smeštaj u izabranom hotelu.

– Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

– Organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– Obavezna doplata za boravišnu i komunalnu taksu 6€ po osobi za ceo period.

– Obavezna doplata za usluge inopartnera 1€ dnevno po osobi, a 1.5€ u periodu 26.12-10.01, plaćaju odrasli i deca.

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

– Doplata za skijaško osiguranje  (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje)

– Autobuski prevoz

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni  kursa.  Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA,  DINA, MASTER,MAESTRO.

Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 15 dana pre putovanja.

Na rate: čekovima građana (konkretan dogovor u agenciji)

AUTOBUSKI PREVOZ:

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Cena povratne karte  iz Beograda je 50 €, a cena karte u jednom smetu je 30 €.

Cena povratne karte iz Niša je 40 €, a cena karte u jednom smetu je 25 €.

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PREVOZA AUTOBUSOM JE 30.

SKI PASS:

Cenovnik kompletnih usluga na skijalištu Bansko dostupan je u agenciji.

NAPOMENA ZA SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h.

POPUSTI ZA RANE UPLATE I SPECIJALNE PONUDE SE NE ODNOSE NA DOPLATE, VEĆ SAMO NA OSNOVNU CENU.

NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum putovanja, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele. Svaki otkaz nastao u periodu 30 dana ili manje do putovanja naplaćuje se 100% od ukupne cene aranžmana  za period boravka 20.12.2016 – 09.01.2017.

 OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • U većini hotela ulazak u sobe prvog dana je posle 14 h po lokalnom vremenu.
 • Potvrda rezervacije hotela se dobija u roku od 48 h. U slučaju nedobijanja potvrde, kupac ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog za rezervaciju.
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
 • Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
 • Organizator zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično).
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, a organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Kod organizovanog putovanja autobusom, zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima.
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
 • Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Organizator putovanja je turistička agencija Jelen Travel Beograd, Licenca OTP 21/2015

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora koji su sastavno deo prijave putovanja.

Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Cenovnik br. 1, Beograd 30.08.2017.

UZ CENOVNIK VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

JELEN TRAVEL Licenca OTP 21/2015. PIB: 106680174