Hotel Kempinski Grand Arena 5*


Hotel Kempinski Grand Arena 5*


Hotel Kempinski Grand Arena smešten je odmah pored stanice gondole u Banskom, u podnožju planine Pirin. U ponudi ima sobe sa besplatnim bežičnim internetom, veliki spa centar, 2 restorana i suši bar.

Ovaj moderni i luksuzni hotel raspolaže izvanrednim sobama i sadržajima. Enterijer hotela je uređen u svetlim bojama i opremljen drvenim nameštajem. Svaka soba ima sopstveni namešten balkon.

U restoranu Gallery možete uživati u tematskim gurmanskim obrocima na bazi švedskog stola sa nemačkim, bavarskim i grčkim specijalitetima, kao i raznovrsnim ukusnim jelima od divljači. Ovaj restoran nudi direktan prilaz ski stazama i predivan pogled na planine.

Izvrsna mediteranska hrana priprema se pred gostima u restoranu Come Prima, gde možete krenuti na gastronomsko putovanje uz izbor jela internacionalne kuhinje. U ovom restoranu služe se raznovrsna kvalitetna vina.

Vrhunski spa centar takođe obuhvata otvorene i zatvorene bazene, hidromasažne kade u zatvorenom i na otvorenom prostoru, 2 vrste parnih kupatila, 2 vrste sauna, fitnes centar i jedinstvenu snežnu sobu. U okviru objekta možete koristiti i teniski teren na otvorenom.

U hotelu Kempinski Grand Arena Bansko na raspolaganju su vam takođe dečji klub i bilijar.

Osoblje hotela može organizovati uslugu prevoza od/do međunarodnih aerodroma u Sofiji i Solunu.

Svi gosti hotela mogu u okviru objekta kupiti VIP ski pas, koji omogućava direktan pristup gondoli na posebnom ulazu.

Spa centar hotela Kempinski u ponudi ima veliki izbor tretmana za obnovu prirodne ravnoteže organizma. Za svaki tretman koriste se proizvodi od prirodnih sastojaka, koji služe za opuštanje i blagotvorno deluju na kožu.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Bansko.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Banskom! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.


Cene su po osobi dnevno u EUR.

POPUSTI:
7=6, 5=4 važi za min 2 noćenja za boravak u periodu vikenda od 11.03-09.04

POPUSTI SE MEDJUSOBNO NE MOGU KOMBINOVATI I VAŽE SAMO ZA BB USLUGU
Napomena: Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije smatra se novom rezervacijom (ime, prezime, datum rodjenja, promena tipa smeštaja…) storno troškovi 100%

– Cena uključuje korišćenje spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, fitnes centra, finsku i bio saunu, parna kupatila, teretanu, skijašnicu, Wi-fi i dečiji klub.
– Obavezna doplata za novogodišnju večeru odrasli 125€, deca 6-12god. 65€.
– Obavezna doplata za božićnu večeru odrasli 65€, deca 6-12god. 35€.
– Doplata za večeru odrasli 25 €, deca 6-12god. 13€ dnevno po osobi (u periodu 27.12-09.01. doplata je obavezna).
Deluxe 1/2+1 CV (pogled grad) /MV (pogled planina) – U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno, dete 6-12god. plaća 23€ dnevno. Maksimum dve odrasle osobe+jedno dete.Junior suite 1/2+1 CV (pogled grad) – U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno, dete 6-12god. plaća 23€ dnevno. Treća odrasla osoba plaća 46€ dnevno, a 69€ u periodu 27.12-01.01
– Maksimum dve odrasle osobe+jedno dete ili tri odrasle osobe.