Jelen Salaš

Destinacija koja je nešto što se ne propušta! Kompanija Jelen Salaš Vam predstavlja objekat u sopstvenom vlasništvu koji je jedinstven na našim prostorima!


Više o destinaciji


Upravo vi zaslužujete odmor od gradske gužve, buke i poslovnih obaveza! Predstavljamo vam idealno mesto za odmor, za tradicionalan zdrav ručak sa porodicom i prijateljima. Zadovoljstvo nam je da zajedno sa vama podelimo lepotu i uspomene sačuvane od zaborava…

Jelen Salaš se nalazi na samo kilometer od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom. Ova oaza zdravog života učiniće vas opuštenijim i srećnijim, omogućiće vam da bar za trenutak zaboravite na svakodnevne poslovne obaveze. Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.

Gastronomski užitak, spojen sa zvucima tamburica i ljubaznošću osoblja, učiniće vaš boravak nezaboravnim. Kao poseban doživljaj izdvajamo mesto koje će evocirati vaše uspomene na vreme kada se jelo pripremalo na tradicionalan način. Uživajte u teletini ili jagnjetini ispod sača, domaćem hlebu i prisustvujte njihovom pripremanju.

Jelen Salaš raspolaze sa smeštajnim kapacitetom do 60 osoba, raspoređenih u apartmane i sobe, koji po strukturi mogu biti 1/1, 1/2 , 1/3 i 1/4. Sve sobe i apartmani sadrže mini bar, klima uređaj i catv. U apartmanima kupatila su opremljena jakuzzi kadama, dok su u sobama kupatila opremljena hidromasažnim tuš kabinama.

Pored etno restorana i smeštajnih kapaciteta, Jelen Salaš raspolaže sa konferencijskom salom opremljenom od 80 mesta. U dvorištu etno kompleksa se nalazi igralište za najmlađe i bazen za goste Salaša.

Video


Lokacija


js-cenovnik-2016


Standard sobe sadrže dva singl ležaja ili double bed, sa mogućnošću max dva pomoćna ležaja. Lux sobe su etno stila, za smeštaj max 4 odrasle osobe, sadrže dva singl ležaja i jedan double bed.

kongresniturizam

 

Uz ovaj cenovnik br.2 od 11.02.2016 važe Opšti uslovi putovanja Jelen Travel OTP 21/2015 od 13.05.2015

Navedene cene su izražene u dinarima po smeštajnoj jedinici sa uključenim doručkom, po noći.