Parallia - Katerini

PAKET ARANŽMAN: PREVOZ + SMEŠTAJ ( 11 dana / 10 noćenja )

Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, na oko 60 km od Soluna, i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta, kako za porodice sa decom, tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom.

Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod ( mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka ). Paralija važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grcka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.


Vila SOFI


Vila Sofi se nalazi u centralnom delu letovališta Paralija, na 50 metara od plaže i 100 metara od crkve, odnosno samog centra Paralije.

Preko puta vile se nalazi supermarket a u neposrednoj blizini je veliki broj prodavnica, restorana i kafića.

U vili nudimo studije za dve, tri ili četiri osobe, koji su rasporedjeni na tri sprata. Studija sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frizider i potrebni pribor), terasu (sa garniturom za sedenje), tv (TOTAL-TV sa srpskim kanalima), klimu (uz doplatu 4 eur dnevno) i WI-FI internet (besplatno), površine oko 25-30m2 (za studio).

Posteljina se menja na svakih pet dana. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija (poneti sopstvene) i čistoću studija održava sam korisnik. Vila je opremljena video nadzorom 24h dnevno.

Vila Sofi je novijeg datuma izgradje, ali i pored toga napominjemo da je kompletno renovirana 2015. godine. Sve u svemu idealno mesto za Vaš boravak i odmor na moru.

LokacijaPROGRAM PUTOVANJA:
1. dan – Sastanak putnika oko 23:00h ( tačno vreme polaska se naknadno definiše ) i polazak autobusa. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak u Paraliju u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Paraliji.
12. dan – Napuštanje studija u 9:00h, polazak autobusa oko 15:00h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).
13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

• 1/2,1/3 i 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.
• 1/2,1/3 i 1/4 apartmani – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
• Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV, DVD );
• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
• Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja.
• Korišćenje klime ( 4 evra po danu ).

POPUSTI:

• umanjenje za sopstveni prevoz je 20 evra po osobi (osim kolona označenih * i dece koja su već ostvarila određenu vrstu popusta);
• deca starosti 2-10 godina ostvaruju popust od 20 evra na cenu paket aranžmana;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete do 2 godine u 1/2 studiju – plaćaju se dve pune cene, dete boravi besplatno u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete od 2 -10 godina u 1/2 studiju – plaćaju se dve pune cene, dete boravi u zajedničkom ležaju, ima svoje sedište u autobusu i plaća 40% cene iz tabele;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dvoje dece od 2-10 god. u 1/3 std/app – plaćaju se tri pune cene, deca borave u zajedničkom ležaju i imaju sedišta u autobusu;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete od 2-10 god. u 1/4 std/app – plaćaju se dve pune cene i deca imaju sopstvene ležajeve, sedišta u autobusu i ostvaruju popust od po 20 evra na cenu iz tabele ( osim za smene označene * );
• u smenama označenim sa * deca zadržavaju pravo na propisani popust;
• prilikom spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 evra po osobi (osim za smene koje su u tabeli označene *),

DOPLATE:

• regionalna doplata za prevoz odnosi se na polaske iz Beograda i južnije uz autoput do Pojata;
• ukoliko putnik putuje sam plaća 1.75 od osnovne cene 1/2 sobe;
• rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10 evra.

NAČIN PLAĆANJA:

• 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;
• Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2016. godine;
• Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);
• Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;
• Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke).

INFORMACIJE O PREVOZU:

olympiccenovnikprevoza

REGIONALNA DOPLATA ( za paket aranžmane ), U ODNOSU NA CENE POLAZAKA I NIŠA:

– Za polaske iz Beograda i duž autoputa Bg-Niš, cena 10 evra po osobi
– Iz Prokuplja i Svrljiga, cena 5 evra po osobi
– Iz Bora, Negotina i Kruševca, cena 15 evra po osobi
– Iz Knjaževca i Zaječara, cena 10 evra po osobi
– Iz Užica, Kraljeva, V. Banje i Trstenika, cena je 20 evra po osobi

Organizator putovanja Jelen Travel OTP 21/2015 od 13.05 2015
Polisa osiguranja za slučaj insolventnosti profesionalne i odgovornosti radi naknade štete br. 229062 od 25.01.2016