Iz ponude Jelen Travela izdvajamo sopstvene kapacitete, rezervisane za sezonu 2018 godine!


Vila ZANET


Vila nudi studija za dve, apartmane za tri i četiri osobe, i duplekse za četiri osobe. Sobe sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frižider i potrebni pribor), terasu sa garniturom za sedenje, tv, klimu (uz doplatu 3 eur dnevno- na licu mesta), wi fi internet (besplatan). Posteljina se menja na svakih 5 dana, peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija (poneti sopstvene). Čistoću studija održava sam korisnik. Vila je opremljena potpuno novim nameštajem.

Usluga: Najam smeštajne jedinice

Lokacija


Vila Zanet se nalazi u centralnom delu Limenasa, na oko 300 m od gradske plaže i 100 m od šetališta, odnosno samog centra Limenasa. U neposrednoj blizini je veliki broj prodavnica, restorana i kafića.


POPUST -5% ZA UPLATE U CELOSTI DO 15.04.2018

 

POPUSTI I DOPLATE:

  • Umanjenje  za sopstveni prevoz je 25 eur po odrasloj osobi (osim kolona sa * )
  •  dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
  •  dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju sa dve punoplative osobe plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu
  •  dete od 2-10 godina u sopstvenom regularnom ležaju ne podleže nikakvim popustima i umanjenjima.
  • U trokrevetnoj sobi mogu da borave max 3 osobe.
  • doplata za 1/1 – 1.75 % od cene aranžmana po osobi u 1/2.

NAPOMENA: smene sa zvezdicom* u tabeli ne podležu nikakvim umanjenjima.

–        1/2,1/3 i 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. 

–        1/2,1/3 i 1/4 apartmani – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

–        1/4 duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su odovjene vratima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
• Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV,DVD);
• Trajekt;
• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
• Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke –BANKA INTESA na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije i potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, na rate čekovima građana do 15.decembra 2018.god koji se deponuju prilikom rezervacije; platnim karticama; putem administrativne zabrane, na rate do 15.decembra 2018 god. 


 

Organizator putovanja Jelen Travel OTP 21/2015 od 13.05 2015