Olympic Beach

PAKET ARANŽMAN: PREVOZ + SMEŠTAJ ( 11 dana / 10 noćenja )

Olimpic beach je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije, 7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km, do kojeg se može doći lokalnim autobusom. Klima je pogodna zbog blizine Olimpa. Paraliju i Olimpik Bič spaja velika peščana plaža sa toplim morem.

Pored dugačke peščane plaže ovo letovalište je svima dobro poznato po brojnim prodavnicama krzna, kože i zlata, super marketima, barovima, kafićima, diskotekama, ribljim restoranima i tavernama. Vaš boravak će svakako ulepšati i mitska planina Olimp, koja se nalazi na samo 15 km od mesta, ali i ljubazni i srdačni domaćini koji će vam izlaziti u susret i na srpskom jeziku.


Vila ST.GEORGE


Vila ST.George se nalazi u mirnom delu mesta oko 2 – 3 minuta hoda od plaže u četvrtoj ulici i raspolaže luksuznim studijima sa 2 ili 3 kreveta, po lokalnoj kategorizaciji i standardu.

Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju (kuhinja je opremljena osnovnim posudjem i uredjajima – frižiderom i šporetom bez rerne), prostranu terasu, kupatilo sa fenom i hidromasažerom, tv-om, ležajevima po grčkom standardu i klima uređajem (dodatno se plaća na licu mesta).

Objekat poseduje recepciju, lift, prostor predviđen za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka kao i sanitarni čvor u okviru recepcije. Vila se preporučuje putnicima koji tragaju za mirnim odmorom u udobnosti privatne vile.

Zamena posteljine je na pet dana. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavnu deo studija/apartmana i čistoću smeštajne jedinice održava sam korisnik.

LokacijaPROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Sastanak putnika oko23:00h ( tačno vreme polaska se naknadno definiše ) i polazak autobusa. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak u Olimpic beach u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Olimpic beachu.
12. dan – Napuštanje studija u 9:00h, polazak autobusa oko 15:00h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).
13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

• 1/2,1/3 studio – smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
• Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV, DVD );
• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
• Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja.
• Korišćenje klime ( 3 evra po danu ).

POPUSTI:
• umanjenje za sopstveni prevoz je 30 evra po osobi (osim kolona označenih * i dece koja su već ostvarila određenu vrstu popusta);
• deca starosti 2-10 godina ostvaruju popust od 20 evra na cenu paket aranžmana;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete do 2 godine u 1/2 studiju – plaćaju se dve pune cene, dete boravi besplatno u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete od 2 -10 godina u 1/2 studiju – plaćaju se dve pune cene, dete boravi u zajedničkom ležaju, ima svoje sedište u autobusu i plaća 40% cene iz tabele;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dvoje dece od 2-10 god. u 1/3 std/app – plaćaju se tri pune cene, deca borave u zajedničkom ležaju i imaju sedišta u autobusu;
• ukoliko putuju dvoje odraslih i dete od 2-10 god. u 1/4 std/app – plaćaju se dve pune cene i deca imaju sopstvene ležajeve, sedišta u autobusu i ostvaruju popust od po 20 evra na cenu iz tabele ( osim za smene označene * );
• u smenama označenim sa * deca zadržavaju pravo na propisani popust;
• prilikom spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 evra po osobi (osim za smene koje su u tabeli označene *).

DOPLATE:
• regionalna doplata za prevoz odnosi se na polaske iz Beograda i južnije uz autoput do Pojata;
• ukoliko putnik putuje sam plaća 1.75 od osnovne cene 1/2 sobe;
• rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10 evra.

NAČIN PLAĆANJA:

• 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;
• Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2016. godine;
• Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);
• Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;
• Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja.
INFORMACIJE O PREVOZU:

olympiccenovnikprevoza

REGIONALNA DOPLATA ( za paket aranžmane ), U ODNOSU NA CENE POLAZAKA:

– Iz Prokuplja i Svrljiga, cena 5 evra po osobi
– Iz Bora, Negotina i Kruševca, cena 15 evra po osobi
– Iz Knjaževca i Zaječara, cena 10 evra po osobi
– Iz Užica, Kraljeva, V. Banje i Trstenika, cena je 20 evra po osobi

Organizator putovanja Jelen Travel OTP 21/2015 od 13.05 2015
Polisa osiguranja za slučaj insolventnosti profesionalne i odgovornosti radi naknade štete br. 229062 od 25.01.2016


Hotel Apartmani Živanović


Potpuno nov, luksuzno opremljen Hotel apartman Zivanovic Palace Olympic beach pružiće gostima vrhunski ugođaj i odmor. Hotelski apartmani nalaze se u centralnom delu Olympic Beach-a, na šetalistu i od plaže je udaljen 20 metara.

Hotel apartman Zivanovic Palace Olympic beach poseduje dvokrevetne, trokrevetne , četvorokrevetne studie i četvorokrevetne apartmane. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju. Svaki studio/apartman sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu, LCD TV, WiFi, A/C. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu aranžmana. Hotel poseduje lift,recepciju, lekarsku ordinaciju.

LokacijaProgram putovanja:

  1. dan-Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
  2. dan– Dolazak u Olimpic beach u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Olimpic beachu.

  1. dan– Napuštanje studija u 9.00 h, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji ).
  2. dan– Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

POPUSTI I DOPLATE:

  • Dete do 10 godina starosti, u pomoćnom ili zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;
  • Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu paket aranžmana;
  • Dva deteta do 10 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj;
  • Odrasla osoba u pomoćnom ležaju ostvaruje 50 % popusta na cenu paket aranžmana;
  • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća 1,75 cene paket aranžmana;
  • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.