Neos Marmaras

PAKET ARANŽMAN: PREVOZ + SMEŠTAJ (11 dana / 10 noćenja)

Neos Marmaras se slobodno može reći da ima po nešto za svakoga. Turistička ponuda mesta je raznovrsna, pa tako turistima se nudi smeštaj u nekom od hotela ili apartmanima. Raznovrsna i bogata ponuda smeštaja u hotelima i vilama, u kombinaciji sa brojnim manjim i većim restoranima i tavernama, lako može zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih turista. I turisti sa vrlo visokim kriterijumima biće zadovoljni svime što im se ovde nudi.

Sa velikim brojem restorana i barova, smeštenih celom dužinom glavne ulice ili pored same obale, Neos Marmaras je jedno od najživljih i najdinamičnijih mesta za letovanje na Halkidikiju. Ukoliko tražite letovalište koje vam nudi mogućnost da uživate u noćnom životu i fenomenalnom provodu, onda je ovo jedna od najboljih letnjih destinacija za vas koje Grčka može da vam ponudi.

Ovo fenomenalno mesto za letovanje je idealna kombinacija koju sačinjavaju čisto more, prelepe planine koje okružuju mesto, izuzetno bogat noćni život, mogućnost za prijatne romantične šetnje, mogućnost uživanja u neverovatno bogatom meniju internacionalne i grčke kuhinje, i mnogo toga još.

U Neos Marmarasu se tokom trajanja letnje turističke sezone održavaju brojne i raznovrsne manifestacije. One vrlo slikovito posetiocima ovog mesta prikazuju tradiciju i dočaravaju jedinstven duh ovog dela Grčke.


Vila TZINA


Vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu mesta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra grada (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Cela vila se potpuno renovira za sezonu 2015. Raspolaže sa 3 četvorokrevetna apartmana i 10 dvokrevetnih studija. Korišćenje klima uređaja je BESPLATNO u julu i avgustu, a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru. Sve smeštajne jedinice imaju TV, bežični internet, komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

• Dvokrevetni studio (1/2 std) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj ili 2 standardna ležaja,

• Trokrevetni studio (1/3 std) – nisko prizemlje: francuski ležaj i jedan standardni ležaj,

• Četvorokrevetni apartman (1/2+2 app) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj u spavaćoj sobi, sofa na razvlačenje u kuhinjskom delu (prostorije nisu odvojene vratima). Predviđen za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta.

• Četvorokrevetni apartman (1/4 app) – nisko prizemlje: komforan dvoprostoran apartman, francuski ležaj u spavaćoj sobi, dva singl ležaja u kuhinjskom delu (prostorije su odvojene vratima).

LokacijaVila VULA


Vila VULA (bivša Vila Lukakis) ima odličnu lokaciju. Nalazi se u glavnoj ulici Neos Marmarasa, odmah pored trga sa fontanom usmerena ka plaži. Od gradske plaže je deli 350 metara lagane šetnje. Poseduje studije sa pogledom na more i trg, kao i studije sa pogledom na dvorište, za one koji vole mir i tišinu. Idealan izbor za prelepo letovanje u Neos Marmarasu.Smeštaj: Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu i imaju kupatilo, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo), klima uređaj (korišćenje BESPLATNO), besplatni WiFi internet, LCD TV, balkon. Posteljina se menja jedanput tokom boravka, a gosti sami održavaju higijenu tokom boravka. Vila nema sopstveni parking, a parkiranje je moguće u susednim ulicama

Lokacija 

Program putovanja:

1.dan: Putovanje. Beograd – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa u navedeno vreme. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod hipermarketa “Tempo”. Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 11.dan: Dolazak u Neos Marmaras, smeštaj po objektima posle 14 h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, 10 noćenja;
12.dan: Napuštanje objekta do 9 h, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja za Beograd; dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.
Regionalna doplata za prevoz* u iznosu od 10 eur, odnosi se na polaske iz Beograda i duž autoputa do Pojata.

POPUSTI I DOPLATE:

• Dete do 10 godina starosti, ukoliko boravi u zajedničkom ležaju, plaća autobusku kartu za decu i ima mesto u autobusu.
• Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu paket aranžmana.
• Dva deteta do 10 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj.
• Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća 1,75 cene paket aranžmana
• U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 noćenja;
• Prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
• Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
• Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom, troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

• Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2016. godine;
• Preko računa uz profakturu izdatu od strane Clock Travel-a;
• Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2016. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Clock Travel ima potpisan ugovor o saradnji);

Za putnike koji uplaćuju samo AUTOBUSKI PREVOZ cene autobuskih karata su sledeće:

• Beograd: odrasli 60 €, deca od 2 do 12 godina 50 €, karta u jednom pravcu 40 €,
• Niš: odrasli 50 €, deca od 2 do 12 godina 40 €, karta u jednom pravcu 30 €,

Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima turističke klase (TV, klima, DVD). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka. Sakupljanje putnika je ispred smeštaja u unapred dogovoreno vreme.


Organizator putovanja Jelen Travel OTP 21/2015 od 13.05 2015
Polisa osiguranja za slučaj insolventnosti profesionalne i odgovornosti radi naknade štete br. 229062 od 25.01.2016