Budva

Postoji lepota koje se čovek nikada ne zasiti. Ona je ista, a drugačija. Svaki put poznato bliska, a ipak mistična i neuhvatljiva. Ona opušta, odmara, mami i zavodi. Za takvom lepotom čovek neprestano traga. A ako ima sreće - takvoj lepoti se uvek i uporno vraća. Mesto gde su se ukrštali uticaji Istoka i Zapada, helenske i rimske kulture. Stari grad sa svojom arhitekturom, prekrasne plaže i intenzivan noćni život su glavne karakteristike zbog kojih se dolazi u ovu prestonicu crnogorskog turizma. Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Prosečna temperatura vazduha u julu iznosi 29 stepeni, a mora oko 25. Budva obiluje peščanim plažama koje se po kvalitetu svrstavaju među najkvalitetnije opremljene za svaku vrstu uživanja. Budva je poznata i po veoma bogatom noćnom provodu. Egzotični pejzaži ne moraju uvek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Na raspolaganju Vam stoji 35 predivnih, peskovitih plaža (8 kupališta ima plavu zastavicu - prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži), čisto i bezbedno more uz nezaboravan dnevni i noćni provod, jedinstvene pozorišne predstave i performanse i muzičke zabavne programe.

APARTMANI MARE

Nalaze se u ulici Velji Vinogradi,preko puta Slovenske plaže, kod restorana „ Kangaro“, udaljeni od plaže 300 m, u blizini  marketa, mesare, apoteke 50 metara. Apartmani1/4 i 1/5 su sa odvojenom spavaćom sobom i dve terase.Svi apartmani imaju: mini kuhinju, kupatilo, klimu, LCD TV, SAT cca 200 kanala, WI FI Internet, terasu.

*Cene su u eurima po app / studio / soba  na bazi 10 dana / 9 noćenja;

*BTO nije uračunato u cenu i iznosi za odrasle 1.5 e, deca 0,70 e, plaća se u agenciji;

*Ulazak u apartmane  od 14.00h, a napuštanje do 09.00 poslednjeg dana boravka.

 *USLOVI ZA DECU U APARTMANIMA MARE :                                                                                                             

– Samo jedno dete do 0 – 12 godina može koristiti zajednički ležaj po spavaćoj jedinici.

 

 

APARTMANI BUDVA

Apartmani Budva se nalaze u zgradi, preko puta Slovenske plaže, u ulici Velji Vinogradi bb.Udaljenost od plaže 300 m, marketa i apoteke 50 m.Svi apartmani imaju spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevni boravak  sa trosedom na razvlačenje, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tus kabinom i veš mašinom, terasu,TV sa kablovskom i WI FI internet. Apartmani za 6 osoba imaju dve spavaće sobe.

*Cene su u eurima po osobi na bazi 10 dana/ 9 noćenja;

*BTO nije uračunato u cenu i iznosi za odrasle 1.5 e, deca 0,70 e, plaća se u agenciji;

*Ulazak u apartmane  od 14.00h, a napuštanje do 09.00 poslednjeg dana boravka.

*USLOVI ZA DECU U BUDVI :                                                                                                            

– Dete do 0 – 12 godina može koristiti zajednički ležaj po spavaćoj jedinici;

– Dvoje dece 0 – 12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50 %;

– Deca od 0 – 12 godina na posebnom ležaju placaju punu cenu;

 

USLOVI PLAĆANJA : 

  • Gotovinski – Uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana , a ostatak 10 dana pre početka korišćenja usluga.
  • Čekovima građana – Uplata avansa 30% od ukupne cene aranžmana , a ostatak u jednakim mesečnim ratama do10.10.2017. čekovima građana datumiranim na 10. u mesecu / čekovi se deponuju sedam dana pre korišćenja usluga/.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate.

Napomena: Ukoliko gost ima primedbe na usluge tokom boravka, dužan je da odmah na licu mesta obavesti agenciju. Naknadne reklamacije se neće uzeti u razmatranje.

 

Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja turističke agencije “ Kondor – tis “ –a, usaglašeni sa Ministarstvom turizma.

JELEN TRAVEL OTP 21/2015 nastupa u svojstvu posrednika u putovanju