Barselona

30.12 5 dana / 4 noći 375 e


Više o destinaciji


Barselona, jedan od najlepših gradova Evrope, drugi po veličini grad u Španiji. Grad koji će vas zadiviti svojom jedinstvenom arhitekturom, grad umetnosti, grad fanatičnih fudbalskih navijača, ali i dobre zabave. Velike turističke atrakcije grada su Las Ramblas, Luka olimpijade, Gotski kvart, Katedrala La Sagrada familia, Park Guell, Monjuich, Tibidabo, Muzej Pikasa itd… ponudiće Vam nezaboravno uživanje.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – FRANKFURT – BARSELONA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 712. Poletanje aviona za Frankfurt u 13:40h (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15:40 h. Nastavak putovanja u 17:10h (LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19:10h. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2.Dan BARSELONA
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik – vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija, Gotska četvrt. Nakon panoramskog razgledanja grada sledi poludnevni fakultativni obilazak stadiona FK Barselona. Obilaze se tribine, svlačionice, komentatorske tribine i muzej u kome se čuvaju mnogobrojni trofeji, fotografije i lične stvari poznatih fudbalera. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
3.Dan BARSELONA
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet 3 Parka: TIBIDABO, PARK SIUTADELA i PUEBLO ESPANJOL: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadella, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom poseta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.
4.Dan BARSELONA – GIRONA – FIGUERAS – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet Girona i Figueras. Obilazak Girone, grada koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom, poznatog po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Šetnja starim jezgrom grada, slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa, rodnog mesta čuvenog slikara Salvadora Dalija, i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kući, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
5.Dan BARSELONA – FRANKFURT – BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Frankfurt u 18:55h (LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21:05 h. Nastavak putovanja u 22:00h (LH 1410). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:50h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA: 30.12.2017 – 03.01.2018.

HOTEL – Madanis Liceo ★★★

CENA PO OSOBI – 395 e
FIRST MINUTE DO 15.11.2017. – 375 e

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

POPUSTI I DOPLATE:

deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 10% popusta,
treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 5% popusta,
doplata za 1/1 sobu 160 €.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-avio prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Barselona – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa),
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
-smeštaj u hotelu sa 3* u Barseloni, na bazi 4 noćenja sa doručkom (švedski sto). Doručak se služi u hotelu Madanis 4* koji je odmah pored hotela Madanis Liceo 3*.
-smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
-razgledanja i obilaske prema programu
-usluge lokalnih vodičaagencijske usluge


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-aerodromske takse – 147 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
-gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* – 0,75 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
-međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 401,00 dinara, od 19 do 70 godina 602 dinara i od 71 do 86 godina 1.201,00 dinara.
-fakultativne programe,
-individualne troškove

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

-3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selo – cena 49 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol
Girona i Figueras – cena 75 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej
-Flamenko veče u poznatom restoranu „TABLAO CORDOBES“,koji je nastao davne 1970.godine, na Rambli, najpoznatijem šetalištu u Barseloni. Cena 78 € cena obuhvata flamenko program + večeru po principu „švedskog stola“, sa dezertom i pićem (vino sangrija, pivo, koka-kola, voda, kafa). Cena 42 € obuhvata flamenko program + 1 piće. Odlazak i povratak u hotel metroom.
-Stadion Kamp Nou cena 55 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu
-Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

Hotel Madanis Liceo 3*
Lokacija: Hotel je udaljen 10km od aerodroma. Poznati fudbalski stadion Camp Nou je udaljen svega 5 minuta hoda od hotela. U okolini hotela su kafeterije, prodavnice I restorani. Dobro je povezan sa centrom Barselone (Collblanc metro stanica je 20 m od hotela). Sadržaj: Hotel pripada lancu hotela SERCOTEL i raspolaže sa ukupno 23 sobe, restoranom, barom u holu, besplatnim WiFi-em, parkingom, I salom za proslave i bankete.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, TV-om, sefom i mini barom (uz doplatu), besplatnim WiFi-em, klimom, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)
Više informacija o hotelu http://www.hotelmadanisliceo.com/en/

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
3) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije sa licencom OTP 506/2010 od 04.03.2010.