1.Maj Solun-Paralija-Meteori

Grčke nikad dosta !!! ...Solun...Paralia...Meteori... SIGURAN POLAZAK!!! TERMIN: 28.04.-02.05.2017.

 

CENA ARANŽMANA: 59 € po osobi

 

Program putovanja:

 1. DAN (28.04.2017.) MESTO POLASKA – Polazak iz Niša oko 23:00h i iz Leskovca oko 23:30h u večernjim satima  (tačno vreme i mesto polaska – naknadno).  Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
 2.  DAN (29.04.2017.) SOLUN – PARALIJA – Dolazak u Solun u ranim jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Fakultativni odlazak u tržni centar Cosmos i poseta fabrici kože. Vožnja do letovališta Paralija. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u vilama. Slobodno vreme. Noćenje.
 3. DAN (30.04.2017.) PARALIJA –  Fakultativna poseta Meteorima. Dolazak u živopisni gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Obilazak jedne od „fabrike ikona“ u podnožju Meteora. Slobodno vreme za odmor. Odlazak na Meteore koji predstavljaju skupinu pravoslavnih manastira. Poseta manastirima na Meteorima – „lebdećem kamenju“, koji su pod zaštitom UNESCO-a i sa pravom ih mnogi nazivaju osmim svetskim čudom. Panoramski obilazak spomenika kulture od izuzetnog značaja (Veliki Meteori, Sveta Trojica, Varlam…), sa posetom jednom od manastira. U povratku predah u kanjonu reke Pinie, poseta jednom od najvećih grčkih letovališta Agia Paraskeva (Sv. Paraskeva) u klancu Tempi i Afroditinom izvoru(čudotvornom lekovitom izvoru) koji se nalazi u jednoj od pećina pored crkve). Povratak u Paraliju. Fakultativno – Grčko veče u taverni uz večeru, sirtaki i grčki folklor. Noćenje.
 4. DAN (01.05.2017.) – Fakultativni odlazak u Litohoro. Nakon obilaska povratak u Paraliju. Slobodno vreme. Noćenje.
 5. DAN (02.05.2017.) SRBIJA – Polazak za Srbiju u jutarnjim časovima. Vožnja kroz Grčku, i Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Srbiju posle ponoći.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio/video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 • smeštaj u vilama u Paraliji, na bazi 3 noćenja u 1/2, 1/3 i 1/4 studijima;
 • panoramsko razgledanje po programu putovanja,
 • obilazak Zejtinlika,
 • usluge turističkog vodiča – pratioca;
 • troškove organizacije i vođenja programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
 • Cosmos i fabrike kože 5€
 • Grčko veče 20€
 • Obilazak Meteora 20€
 • Obilazak Litohora 7€;

DOPLATE:

Doplata polazak iz Beograda – 10 €  (minimum 10 putnika)

USLOVI  I NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do polaska ili  u 5 mesečnih rata odloženo, čekovima građana, zaključno sa 08.2017. po prodajnom kursu Banke Intesa  na dan deponovanja čekova (10 dana pre početka putovanja).

 

*Mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima duž autoputa Beograd-Niš.

 

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000001275 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2017. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

 

JELEN TRAVEL OTP 21/2015 nastupa u svojstvu porednika u putovanju